Skip to content

Koningslint route voor volwassenen

Deze fietstocht van ongeveer 25 km gaat langs allerlei bijzondere en kenmerkende plekken in Soest en Baarn!

Koningslint route voor volwassenen

Deze fietstocht van ongeveer 25 km gaat langs allerlei bijzondere en kenmerkende plekken in Soest en Baarn!

Een vrolijke fietstocht op Koningsdag

Fiets jij ook mee in de middag van 27 april? De Koningslint route voor volwassenen is een feestelijke culinaire fietsroute, waarmee tegelijkertijd geld wordt ingezameld voor verschillende lokale goede doelen.

De Koningslint route voor volwassenen is een gezellige en smakelijke fietsroute van ongeveer 25 km. De route start bij Stay Okay aan de Bosstraat 16. Via een bosrijke route fiets je naar Restaurant De Soester Duinen. Hier staat een heerlijke versnapering op jou te wachten.

De fietstocht vervolgt zijn weg door het bos. Via de prachtige Korte Duinen fiets je richting Theehuis Het Oude Paard, waar je wordt verwend met een heerlijke zoete lekkernij.

Vanuit deze stop fiets je door de polder richting Baarn. De derde stop zal plaatsvinden op de Brink in Baarn. Ook hier zal een lekker hapje of drankje aan je worden geserveerd bij de foodtruck tegenover Dorsthuys Demmers. Hierna is het tijd voor een eindsprint terug naar Soest, waar je bij Grand Café De Lindenhof met een borreltje in de hand kan nagenieten van een onvergetelijke middag tijdens het eindfeest mét DJ.

Om het aantal bezoekers te spreiden kun je tickets bestellen voor een specifieke starttijd. Zo is er genoeg ruimte voor alle deelnemers bij iedere stoplocatie.

Het beloofd een mooie middag te worden. Fiets je ook mee en steun je hiermee direct het goede doel?

Handige tips

  • Er zijn toiletvoorzieningen bij iedere stoplocatie
  • Tickets zijn alleen via deze site te koop. Aanmelden bij de startlocatie is helaas niet mogelijk
  • Van start tot finish is de route ca. 25 kilometer
  • Markering van de route gaat via wegwijzer bordjes

Ticketverkoop 

We werken met tijdslots (60 personen per half uur) om spreiding van deelnemers te organiseren. De starttijden zijn 13.00 uur, 13.30 uur, 14.00 uur, 14.30 uur en 15.00 uur, waarbij geldt vol = vol.

Ticketprijzen

Per deelnemer: € 17,50  

Neem je tickets mee naar de start, geprint of op je mobiel